Page 60 of 67

Re: 856 for ZELLERSASN

PostPosted: Wed Sep 05, 2018 12:02 pm
by multi_s
cbm wrote:I had a quick play with a friend's 856. Am I correct in thinking that there's no wet / dry mix, or any other way to kill dry?


yes, there is not wet dry mix unfortunately.


s

Re: 856 for ZELLERSASN

PostPosted: Mon Sep 10, 2018 4:39 am
by cbm
multi_s wrote:
cbm wrote:I had a quick play with a friend's 856. Am I correct in thinking that there's no wet / dry mix, or any other way to kill dry?


yes, there is not wet dry mix unfortunately.

Thanks for the confirmation. More or less a deal breaker for me, sad to say. I'll just have to take comfort in my Count To Five.

Re: 856 for ZELLERSASN

PostPosted: Mon Sep 10, 2018 7:20 am
by oblong
multi_s wrote:
cbm wrote:I had a quick play with a friend's 856. Am I correct in thinking that there's no wet / dry mix, or any other way to kill dry?


yes, there is not wet dry mix unfortunately.


s


Scott, is it possible to fix this in a software update? I would love to be able to turn the dry signal off completely in AREC mode.

Re: 856 for ZELLERSASN

PostPosted: Mon Sep 10, 2018 8:27 am
by cherler
In R=B and in FREE you can kill the dry with the volume knob on your guitar

Re: 856 for ZELLERSASN

PostPosted: Mon Sep 10, 2018 7:00 pm
by multi_s
oblong wrote:
multi_s wrote:
cbm wrote:I had a quick play with a friend's 856. Am I correct in thinking that there's no wet / dry mix, or any other way to kill dry?


yes, there is not wet dry mix unfortunately.


s


Scott, is it possible to fix this in a software update? I would love to be able to turn the dry signal off completely in AREC mode.


No.

Re: 856 for ZELLERSASN

PostPosted: Mon Oct 01, 2018 1:27 am
by The Eristic


I made this a day or two after it showed up, realized I forgot to post it. Youtube was being stupid with the uploading/rendering for some reason and taking forever, just kinda gave up checking on it. Still won't enable HD playback for some reason, even though it's Video Manager says it's available in HD. :idk: I really need you to see my cuticles better. :)*

Source was simply an arpeggiated FM9 chord.

Re: 856 for ZELLERSASN

PostPosted: Tue Oct 02, 2018 9:47 am
by multi_s
^^very nice.

Also we should be putting more up for sale this Thursday (Oct 4)...

just if anyone wonders, no I did not put them up that day because i am leaving town shortly and am not sure if i would have shipped everything/be able to offer support if there are shipping issues etc. see post below.

happy canadian thanksgiving.

s

Re: 856 for ZELLERSASN

PostPosted: Sat Oct 06, 2018 2:38 pm
by hotfat
Update? I've gotta get some sleep but don't want to miss out AGAIN ...

Re: 856 for ZELLERSASN

PostPosted: Sat Oct 06, 2018 4:48 pm
by multi_s
hotfat wrote:Update? I've gotta get some sleep but don't want to miss out AGAIN ...


Hi,

Yes sorry for the misinformation. in the end we did not put them up because i am leaving for a trip earlier than i thought and will put them up when i return. I shoudl be back at beginning of November. We will announce again teh exact day a bit before hand.

Sorry again for this.

S

Re: 856 for ZELLERSASN

PostPosted: Fri Oct 12, 2018 5:00 pm
by MrNovember
multi_s wrote:
hotfat wrote:Update? I've gotta get some sleep but don't want to miss out AGAIN ...


Hi,

Yes sorry for the misinformation. in the end we did not put them up because i am leaving for a trip earlier than i thought and will put them up when i return. I shoudl be back at beginning of November. We will announce again teh exact day a bit before hand.

Sorry again for this.

S

I really hope I can get in on this run. I actually have money in my PayPal right now somehow :excellent:

Re: 856 for ZELLERSASN

PostPosted: Wed Oct 24, 2018 11:15 pm
by njschneider2
Just got a v2 today from Reverb. Plugged it into an isolated 500mA port on my Strymon Ojai and I’m not getting any LEDs to light up, even when pressing the Rec footswitch. I’m getting a clicking noise through my amp, and no amount of knob twisting or toggle flicking is changing the clicking noise or getting any lights to light up.

Am I missing something here, or is the pedal defective?

Re: 856 for ZELLERSASN

PostPosted: Thu Oct 25, 2018 9:26 am
by njschneider2
I swear I’ve tried every knob and Toggle combination, with record Toggle in R=B, AREC and Free. Nothing is working.

I’m just getting a consistent “beat” clicking, and when I put my signal through it I’m getting the signal cutting in and out to that beat, almost like a tremolo. But when I change the tempo knob or any other knobs, the clicking “tempo” doesn’t change. It’s always the same

Re: 856 for ZELLERSASN

PostPosted: Thu Oct 25, 2018 9:42 am
by worra
That doesn't sound normal. You should email Scott.

Re: 856 for ZELLERSASN

PostPosted: Thu Oct 25, 2018 10:02 am
by njschneider2
Sent him an email. The original owner I bought it from said it took him a while to get set up, too. But once he had his signal flow going he didn’t have any issues. He also thinks maybe the pedal is “stuck” on a preset and that’s why the tempo of the clicking isn’t changing. But I thought that would have been alleviated when I did a parameter reset.

Re: 856 for ZELLERSASN

PostPosted: Thu Oct 25, 2018 10:14 am
by Citizen3rased
Sounds like a sketchy seller..