HoofReaper issue



Moderator: earthdevice

HoofReaper issue

Postby mulekicker » Mon Dec 15, 2014 12:52 pm

I've had a HoofReaper for about a year now and it's been acting up recently. When I kick in the octave and then switch it off I lose all the output from the Reaper side. If I press the octave switch down about halfway it works until I release it. I checked the cables and power supply, all good. Should I send it in or is there something that may be an obvious easy fix for someone of limited soldering skills like myself. I hate to be without it for a few weeks but I need my baby fixed. I love this pedal so much!
mulekicker

interested
interested
 
Posts: 43
Joined: Sat Aug 02, 2014 11:11 pm

Re: HoofReaper issue

Postby Chankgeez » Mon Dec 15, 2014 1:18 pm

Just e-mail EQD. They're excellent with their customer service. They'll sort it out for you.
"You can't copyright circuits really." - Ed Sanner …………….0.............
"The effects market was really nothing more than a bunch of beggars and theives, all building off one another's work." - Dan Armstrong…...........................…
Sweet dealin's: here
"...a benevolent dictatorship can be O.K. for as long as the benevolence lasts…” - Hardy Green
"Flangers gonna Flange, though. There's no way around that." - Joel Korte
Chankgeez

User avatar
IAMILFFAMOUS
IAMILFFAMOUS
 
Posts: 32441
Joined: Tue Oct 11, 2011 1:40 am

Re: HoofReaper issue

Postby t-rey » Mon Dec 15, 2014 10:26 pm

Chankgeez wrote:Just e-mail EQD. They're excellent with their customer service. They'll sort it out for you.


This. EQD has astoundingly good customer service.
t-rey

User avatar
IAMILF
IAMILF
 
Posts: 2824
Joined: Wed May 05, 2010 10:55 am
Location: Wilmington, NC


Return to EarthQuaker Devices



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Sponsored Ad. (Please no inflated/repetitive clicking. Thanks!)

Advertisements help support ILF


ilovefuzz.com is not responsible for user-submitted content. Users participate at their own discretion and risk.